Stich Simon Marius

Simon Marius

Matematikan - Mjek - Astronom

1573 – 1624

Këtu do të gjeni lajmërime mbi referime, konferenca dhe ekspozita të planifikuara ose të zhvilluara deri më tani.

    • Mi 13.01.2021, 19 Uhr
    • Mitgliederversammlung 2021 der Simon Marius Gesellschaft, Regiomontanus-Sternwarte Nürnberg