Stich Simon Marius

Simon Marius

Matematikan - Mjek - Astronom

1573 – 1624

Ju kërkojmë ndjesë që kjo pjesë e Internetit është e vlefshme vetëm në anglisht dhe gjermanisht.Ihre Nachricht an Dipl.-Chem. (Univ.) Norman Anja Schmidt, Nürnberg